Ιδέες για δώρα που θα μοιράσουν διπλά χαμόγελα!

Κάθε χρονιά τα Χριστούγεννα είναι μοναδικά, πόσο μάλλον αυτή τη περίοδο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνουμε. Ένα όμως μένει ίδιο όσο και αν τα πάντα γύρω μας αλλάζουν, το παιδί μέσα μας.

Η επιθυμία να μαζευτούμε ξανά όλοι μαζί σε ένα ζεστό δωμάτιο γεμάτο μυρωδιές και ζωντάνια, γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να δωρίσουμε κάτι στους δικούς μας ανθρώπους, υπερισχύει.  Αυτή η στιγμή όμως μπορεί  να αποκτήσει μεγαλύτερη αξία με έναν απλό τρόπο.

Υπάρχουν φιλανθρωπικά σωματεία όπως και κοινωφελή ιδρύματα, τα οποία προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν το έργο τους, λειτουργούν e-shops με ποικίλα αντικείμενα προς πώληση για κάθε αισθητική!

Φέτος λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε χαρούμενους τους δικούς μας ανθρώπους, στηρίζοντας αυτή τη προσπάθεια και δίνοντας έτσι την δυνατότητα να συνεχιστεί το πολύτιμο έργο τους.

 

 

Ελπίδα – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο

 

Ο Σύλλογος Ελπίδα, χρόνια τώρα, στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, όπως και τις οικογένειες τους. Μπορείτε να βρείτε διάφορες ιδέα για δώρα καθώς και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Εμείς επιλέξαμε το κερί!

Αρωματικό κερί 12€

 

 

Αμυμώνη

 

Η Αμυμώνη είναι ένας φορέας που παρέχει εκπαίδευση, φροντίδα και θεραπείες σε άτομα με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες καλύπτοντας όλο το ηλικιακό τους φάσμα, στηρίζοντας παράλληλα με κάθε τρόπο τις οικογένειές τους. Διαλέξαμε τη ξύλινη κατασκευή ως δώρο σε αγαπημένους φίλους με οικογένεια.

  Χειροποίητο διακοσμητικό ξύλινο κάδρο  28€  

 

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού (αν και νιώθουμε πως ούτε εδώ χρειάζονται συστάσεις) παρέχει τη βοήθειά του σε παιδιά θύματα βίας ή εξαφάνισης, παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας ή που ζουν σε κακοποιητικά περιβάλλοντα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να στηρίξουμε το Χαμόγελο να συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα! Για τις γιορτές επιλέγουμε δώρα από το e-shop τους. Είναι ίσως και μια ευκαιρία να μιλήσουμε στα παιδιά μας για τη δράση σωματείων όπως το Χαμόγελο και να ανοίξουμε τη συζήτηση γύρω από το πόσο σημαντική είναι η παρχή βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη.

Χριστουγεννιάτικα Πάζλ με 60 κομμάτια 5€

 

 

Παιδικά χωριά SOS

 

Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν παιδιά που είναι ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή παιδιά των οποίων οι οικογένειες δεν μπορούν να τα μεγαλώσουν, προσφέροντας τους ένα οικογενειακό περιβάλλον. Και από εδώ μπορούμε να διαλέξουμε κάποιο παιδικό δώρο, μοιράζοντας χαρά σε περισσοτέρα παιδιά!

Λούτρινο αρκουδάκι 12€ 

 

 

Αρκτούρος

 

Ο Αρκτούρος έχει ως στόχο την προστασία της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε είδη υπό εξαφάνιση. Επίσης αν σκέφτεστε για κάποια εξόρμηση τις μέρες των γιορτών, μπορείτε να επιλέξετε το Νυμφαίο και να δείτε από κοντά το έργο τους.  Το T-Shirt που επιλεξαμε είναι ωραίο δώρο και για κάποιον έφηβο!

T-shirt ελάφι 15€

 

 

A little shelter

 

Το a little shelter είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, με μεγάλη δράση στην περίθαλψη και προστασία αδέσποτων ζώων και χώρος προσωρινής φιλοξενίας με αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Το καλοκαίρι κάηκαν οι εκγαταστάσεις τους, ωστόσο συνεχίζουν να παρέχουν βοήθεια -κυριολεκτικά- παντού! Επιπλέον: ΠΟΣΟ τέλεια αυτή η κούπα;!

Μεταλλική εμαγιέ κούπα 17€

Your pet

 

Η Your pet είναι μια εφαρμογή που διευκολύνει υιοθεσίες ζώων, συγκεκριμένα για γάτες και σκύλους. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα για βοήθεια από μέλη της εφαρμογής σε περίπτωση εξαφάνισης κατοικίδιου ζώου σου. Είναι μια νέα προσπάθεια και αξίζει να τη στηρίξουμε!

Τσάντα πάνινη 10€

Αρχέλων

 

Ο Αρχέλων είναι ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο με σκοπό την προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους. Οι κύριες δράσεις του αφορούν συστηματική παρακολούθηση και έρευνα, διάσωση και περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων χελωνών καθώς και ευαισθητοποίηση του κοινού. Αποτελεί μια ωραία ευκαιρία να μάθουμε γιατί μας ενδιαφέρει η δράση τους και πώς μπορούμε να βοηθήσουμε κι εμείς.

Ξύλινο ημερολόγιο 8€ 

 

Αυτές τις μέρες μπορείτε επιπλέον να βρείτε πολλά bazaar και εκδηλώσεις προς ενίσχυση φορέων.

Εάν ψάχνετε δώρα, δείτε τα παραπάνω ως μια ευκαρία να κάνετε διπλό “δώρο”, τόσο στους δικούς σας ανθρώπους, όσο και στα σωματεία που χρειάζονται βοήθεια!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

About us

      Είμαστε η Φωτεινή και η Φωτεινή!
Στο Love, F δημοσιεύουμε με αγάπη το καλύτερο “κομμάτι” μας. Συστεγάζουμε τις αρχές, τις απόψεις, τις επιθυμίες και τις στιγμές μας. Είναι το κέφι μας, όσα μας απασχολούν και όσα προσπαθούμε.

FIND US

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

You may also like