Μην ξεχάσεις το κράνος σου!

Η πανδημία μας έδωσε πολλά μαθήματα. Ένα από αυτά είναι πώς για να προστατέψουμε τη ζωή μας, αρκεί καμιά φορά να έχουμε έννοια για αυτήν. Μάθαμε όλοι, μικροί μεγάλοι να φοράμε μάσκες, να μιλάμε μ’ αυτές, να περπατάμε μ’ αυτές. Το πιο βασικό είναι ότι μάθαμε να μην τις ξεχνάμε και να υπολογίζουμε την αξία αυτής της μικρής κίνησης. Κι ας μας δυσκολεύει κάποιες φορές, κι ας το ξεχνούσαμε στην αρχή και ψάχναμε πανικόβλητοι να βρούμε.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μη φοράμε κράνος;

Όπως λέει ένας φίλος μου, η διαφορά αυτοκινήτου-μηχανής είναι ότι στο πρώτο είναι σαν να βλέπεις ταινία ενώ στη μηχανή σαν να τη ζεις. Αν όμως η “σφαίρα” σε βρει δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι, συμπληρώνω εγώ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπω στο δρόμο οδηγούς μηχανής, όχι μόνο να μη φοράνε κράνος, αλλά να το κρατάνε στο χέρι! Ενδεικτικό είναι ότι πολλοί από αυτούς φοράνε μάσκα ενώ οδηγάνε…

Σκοπός μας δεν είναι να τρομοκρατήσουμε κανέναν. Η μηχανή αποτελεί χρήσιμο μεταφορικό μέσο ενώ μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές. Η χρήση της όμως κρίνεται από τις επιλογές μας και το κράνος είναι βασικός παράγοντας για την ασφάλειά μας.

Αν δεν πιστεύετε εμάς, τα στοιχεία θα σας πείσουν!

 

 

Share:

About us

      Είμαστε η Φωτεινή και η Φωτεινή!
Στο Love, F δημοσιεύουμε με αγάπη το καλύτερο “κομμάτι” μας. Συστεγάζουμε τις αρχές, τις απόψεις, τις επιθυμίες και τις στιγμές μας. Είναι το κέφι μας, όσα μας απασχολούν και όσα προσπαθούμε.

FIND US

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

You may also like