Valentine’s day… αλλιώς!

Πλησιάζοντας 14 Φλεβάρη, ξεκινάει πάντα μια συζήτηση για το πώς βλέπει ο καθένας αυτή τη μέρα. Υπάρχει πάντα η μερίδα των ανθρώπων που βρίσκουν αυτή τη μέρα ρομαντική, ενώ άλλοι τη βρίσκουν αδιάφορη, εμπορική, ξενόφερτη και ό,τι ο καθένας της προσάπτει. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει πολλά υποκοριστικά και στο χέρι του καθενός είναι να αποφασίσει πώς την αντιμετωπίζει.

Σε κάθε περίπτωση και σε πείσμα των καιρών, είναι ωραίο να αρπάζουμε κάθε αφορμή που μας δίνεται για γιορτή! Και έχει μεγαλύτερη γιορτή απ΄ την αγάπη;

Το ξέρω ότι κυρίως χαρακτηρίζεται ως η μέρα των ερωτευμένων, ωστόσο τα τελευταία χρόνια επιλέγω να γιορτάζω τις φίλες μου! Είτε είναι ελεύθερες, είτε σε σχέση, για μένα είναι πάντα λόγος για γιορτή και μ’ αρέσει πάντα η έκπληξή τους!

Έτσι και φέτος, ήθελα να κάνω τον καφέ μας λίγο πιο ξεχωριστό και θεματικό!

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για φτιάξεις ατμόσφαιρα, κυρίως τη διάθεση να ασχοληθείς.

Και κάτι βασικό: Όταν επιλέγεις να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε κάποιον μη πέσεις στην παγίδα να τα κάνεις όλα τέλεια. Το σημαντικό είναι η σκέψη! Η εκτέλεση θα γίνει όσο εσύ είσαι χαλαρός/ή , ενώ μπορείτε να ετοιμάσετε τα πάντα παρέα (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!).

Εγώ ας πούμε, δεν είχα την υπομονή για την κατασκευή της καρδιάς που βλέπετε, γιατί έκανα ένα λάθος στο μέγεθος της σίτας και ήταν πολύ πυκνή. Δε θα την έκανα ποτέ αν δεν έλεγα απλά τη σκέψη μου στις φίλες μου και το κάναμε όλες μαζί.

Ούτε μπαλόνια μπορούσα να φουσκώσω εύκολα και μου έλειπε και η άχνη που χρειαζόμουν για τη βουτυρόκρεμα (είχα πάει ήδη 2 φορές για ψώνια).

Τα μπαλόνια τα φούσκωσε η Ευθυμία (με πολλή υπομονή και παρόλο που 2 σκάσανε στο πρόσωπο της), τα cup cakes άργησαν λίγο και εγώ γέμισα τον τόπο ροζ βουτυρόκρεμα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μια υπέροχη μέρα με τις φίλες μου. Αυτό και μόνο αυτό μετράει.

Τα πράγματα πήγαν καλύτερα στα μπαλόνια με ήλιον, γιατί βρήκα ένα μαγαζί κοντά στη γειτονιά με πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, που μου έδωσε και δωράκι για το βαλεντίνο ένα μπρελόκ!

Ακόμα, πήρα από ένα τριαντάφυλλο σε όλες και τους ετοίμασα μια μικρή έκπληξη. Από το προηγούμενο βράδυ έγραψα σε πολύχρωμα χαρτάκια ευχές και σκέψεις για να διαβάζουν όταν χρειάζονται λίγο κουράγιο. Τύλιξα τα χαρτάκια και έφτιαξα από ένα βαζάκι για την κάθε μία. Είναι απλή ιδέα και μπορούμε να γράψουμε ό,τι θέλουμε, ενώ, αν είχα περισσότερο χρόνο, θα διακοσμούσα και το βάζο!

Γενικά μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο και χρόνο. Όλα μπορούν να είναι εμπορικά ή όλα μπορούν να σημαντικά και με ουσία. Ο καθένας επιλέγει το πώς θα σταθεί απέναντι στο κάθε τι.

Ναι, η αγάπη γιορτάζει κάθε μέρα, αλλά δεν πειράζει να γινόμαστε λίγο πιο εκδηλωτικοί κάποιες στιγμές (όποιες και όταν εμείς το επιλέγουμε).

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

About us

      Είμαστε η Φωτεινή και η Φωτεινή!
Στο Love, F δημοσιεύουμε με αγάπη το καλύτερο “κομμάτι” μας. Συστεγάζουμε τις αρχές, τις απόψεις, τις επιθυμίες και τις στιγμές μας. Είναι το κέφι μας, όσα μας απασχολούν και όσα προσπαθούμε.

FIND US

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

You may also like