Βραδιά θεάτρου στο σπίτι!

Οι μέρες που μετράμε μέσα στο σπίτι είναι πλέον ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.

Αν έχετε δει ό, τι υπάρχει σε Netflix, Ertlix κ.τ.λ. ή αν ψάχνετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, το θέατρο δίνει τη λύση ακόμα και από το σπίτι!

Πλέον οι παραστάσεις που μπορείτε να βρείτε online είναι πολλές και για όλες τις προτιμήσεις. Τα θέατρα δέχθηκαν και αυτά μεγάλο πλήγμα από τη νέα αυτή συνθήκη και βρήκαν (ευτυχώς για εμάς) διέξοδο μέσω των online παραστάσεων. Κάποιες από αυτές είναι live προβολές, ενώ μπορείτε να βρείτε και πιο παλιές παραστάσεις.

Έτσι μπορείτε να ετοιμάσετε μια μοναδική βραδιά για σας και τους καραντινοσυγκατοίκους σας!

Αρχικά διαλέξτε το έργο που θα παρακολουθήσετε. Υπάρχουν πολλές δωρεάν παραστάσεις, ενώ για κάποιες άλλες θα πρέπει να πληρώσετε εισιτήριο.

Για να μπείτε στο κλίμα, μπορείτε να τυπώσετε το πρόγραμμα και τους συντελεστές της παράστασης και να το μοιράσετε στους “καλεσμένους”.

Μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε και εισιτήρια για την προβολή σας! Παρακάτω θα βρείτε ένα εκτυπώσιμο εισιτήριο για τη δικιά σας προβολή!

Φτιάξτε το χώρο σας και δημιουργήστε ατμόσφαιρα με απλά πράγματα! Για παράδειγμα, μετακινήστε τα έπιπλα ώστε απέναντι από την τηλεόραση (ή όποια συσκευή επιλέξετε για την προβολή σας) να έχετε ατομικές θέσεις για τον καθένα σας.

Επίσης μπορείτε να ανάψετε κεριά και να βάλετε λαμπάκια (ευκαιρία να ξεστολίσετε!).

Ένα καλό κράσι και ξηροί καρποί μπορούν να σας συνοδέψουν. Να μια καλή ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα καλά σας ποτήρια κρασιού!

Εμείς επιλέξαμε το This is not Romeo & Juliet με τον Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου, ένα μανιφέστο για τον έρωτα βαθιά αληθινό και συγκινητικό. Η χημεία των δύο πρωταγωνιστών είναι εκρηκτική ενώ το σκηνικό (ακόμα και από μακριά) παίζει μαζί σου. Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση και τις μέρες προβολής εδώ.

Για τη δική μας προβολή της παράστασης This is not Romeo Juliet έφτιαξα το παραπάνω εισιτήριο.

Tip: Κλείστε τα κινητά σας και αφιερωθείτε στο έργο.

Έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε παραστάσεις που λόγω απόστασης πολλοί από εμάς δεν θα μπορούσαμε αλλιώς! Αρπάξτε την ευκαιρία και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας!

Αν έχετε να μας προτείνετε κάποια παράσταση μην ξεχάσετε να το γράψετε στα σχόλια!

Share:

About us

      Είμαστε η Φωτεινή και η Φωτεινή!
Στο Love, F δημοσιεύουμε με αγάπη το καλύτερο “κομμάτι” μας. Συστεγάζουμε τις αρχές, τις απόψεις, τις επιθυμίες και τις στιγμές μας. Είναι το κέφι μας, όσα μας απασχολούν και όσα προσπαθούμε.

FIND US

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

You may also like